Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Субота, 20.04.2024 11:52
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналитика и новости рынка

Пятница, 31 октября 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 1114,38+0,76%

Вчора український фондовий ринок закінчив торги незначним зростанням, хоча по ходу торгів ціни акцій українських емітентів, які торгуються на місцевій біржі серйозно додавали. В ціновому зростанні та зниженні в четвер індексні акції УБ розділились майже порівну, з відносно невеликими змінами за результатами торгів.

Основною новиною для України на сьогодні є досягнення домовленостей по поставкам російського газу в період з листопада 2014 року по березень 2015 року. У ніч на п'ятницю в Брюсселі на рівні міністрів з питань енергетики був підписаний відповідний тристоронній документ між Україною, РФ та ЄС. Також на рівні керівників компаній була підписана додаткова угода до договору 2009 року між НАК «Нафтогаз» та «Газпромом».

Вчора широкий європейський та широкий американський фондові індекси зросли близько 0,6%. Композитний доларовий індекс 23 країн, які розвиваються, MSCI EM, додав 0,26%.

Сьогодні зранку індекс MSCI EM в плюсі на майже 0,5% і це вже четвертий день зростання індексу поспіль. Ф’ючерси на європейські фондові індекси суттєво додають – між 1% та 2%. З графіків видно, що основні фондові ринки відновлюються після падіння: європейський різко, вслід за стрімким відновленням на американському ринку; ринки країн, які розвиваються, – відносно повільно.

Позитиву ринкам, окрім «техніки», додали вчорашні дані по ВВП США Економіка країни в третьому кварталі 2014 зросла на 3,5% в річному вимірі, перевищивши очікування аналітиків, які прогнозували зростання на 3%. Ця інформація негативно вплинула на курс євро по відношенню до долара США. Пара євро-долар опустилась до рівня трохи вище 1,25. Сьогодні Центральний банк Японії здивував ринки несподіваним рішенням щодо розширення політики кількісного пом’якшення, що позитивно вплинуло на ціни акцій японських корпорацій. В Європі зранку очікується вихід даних по безробіттю та індексу споживчих цін – на останні дані зараз учасники фінансових ринків звертають особливу увагу. Слабка інфляція супроводжує слабкий економічний ріст, і це не є позитивним для фінансових ринків.

За логікою технічної картини, яка склалась на місцевому українському ринку акцій, – повільне середньострокове зростання з великими і різкими коливаннями - сьогодні за результатами торгової сесії ми, скоріше, маємо побачити позитивний результат.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 31 октября 2014
Падение
0 3
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Утренний комментарий: у управляющих есть все шансы улучшить статистику за месяцРост
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Тропініна, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду