Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Субота, 20.04.2024 08:02
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналитика и новости рынка

Пятница, 21 ноября 2014

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 982,45-0,4%

Вчора індекс УБ проробивши вітіюватий шлях закінчив торгову сесію з мінусом у 0,7%.

Сьогодні основною новиною для українського фінансового ринку є парафування п’ятіркою партій, які подолали 5% прохідний бар’єр у Верховну Раду, проекту коаліційної угоди. Текст документа узгоджений партіями "Блок Петра Порошенко", "Народний фронт", "Об'єднання "Самопоміч", Радикальної партією Олега Ляшка та Всеукраїнським об'єднанням "Батьківщина".

Значення цієї події для фінансового ринку полягає в тому, що тепер ці партії можуть сформувати більшість в Парламенті країни та коаліційний Уряд, який може швидко приступити до вирішення невідкладних економічних задач, в тому числі по стабілізації банківської системи. Формування нового Уряду також прискорить, отримання кредитів МВФ та міжнародної фінансової допомоги, які вкрай необхідні для стабілізації державних фінансів України. Зараз в Києві працює місія Міжнародного валютного фонду і факт формування парламентської більшості позитивно вплине на темп та хід її дискусій з офіційними представниками влади.

Фахівців з фінансів та іноземних офіційних осіб до вчорашнього дня досить суттєво турбувала затримка в формуванні нового уряду в Україні після останніх парламентських виборів.

Віце-президент США Джозеф Байден і його дружина Джілл Байден вчора увечері прибули до України. Згідно з програмою візиту, віце-президент США 21 листопада зустрінеться з президентом України Петром Порошенко та прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком. Цей візит надасть Україні таку необхідну зараз зовнішню політичну підтримку.

Повертаючись безпосередньо до фондових ринків, варто згадати, що вчора широкий фондовий індекс США підріс на 0,2% та вийшов на новий історичний максимум. Європейські фондові індекси знизились в середньому на пів відсотка. Композитний фондовий індекс, країн, які розвиваються, MSCI EM, знову незначно підріс, закінчивши день з плюсом у 0,02%.

Сьогодні ф’ючерси на європейські фондові індекси підростають, як і індекс MSCI EM. На фоні досить позитивних політичних українських новин та спокійного позитивного настрою на зовнішніх ринках сьогодні логічно очікувати позитивної торгової сесії на локальному українському ринку акцій.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 21 ноября 2014
Падение
1 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринкуРост
КІНТО
Премаркет
ITT Investment group


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Тропініна, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду