Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 19.04.2024 22:48
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналитика и новости рынка

Понедельник, 25 июля 2016

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Рост
Индекс UX по итогам дня: 720,74+1,28%

Минула п’ятниця була негативним днем на місцевому українському фондовому ринку. Чотири з п’яти індексних акцій за результатами торгової сесії в цей день несильно знизились, а індекс Українській біржі втратив 0,6%. Це сталось після росту днем раніше на 0,4%. Цінова зміна за результатами торгів останнього робочого дня минулого тижня в чотирьох індексних акцій УБ не перевищила 0,5%. Акції «Укрнафти» знизились на 1,5%. Ці папери і внесли більшу частину внеску в зниження фондового індикатору УБ. Торги акціями на місцевій біржі останні два тижні проходять у дуже вузькому діапазоні. Після закриття торгів, індекс основної української фондової біржі опинився на нижній границі свого двотижневого діапазону. Торгова активність на місцевій біржі знизилась. Обсяги торгів акціями минулої п’ятниці склали трохи менше половини середньоденних за останні півроку.

Останнього дня минулого тижня широкий загальноєвропейський фондовий індекс STOXX Europe 600 втратив 0,1%. Того дня широкий фондовий індекс США S&P 500 підріс на 0,4% після зниження на дещо меншу величину днем раніше, і вийшов на новий історичний максимум. Американські акції зростають вже четвертий тиждень поспіль. Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, знизився минулої п’ятниці на 0,2%.

Сьогодні зранку ф’ючерси на американські фондові індекси слабко знижуються, на європейські – слабко підростають. Індекс MSCI EM дуже мало змінюється. Згідно з IG, яка дає котирування фондових індикаторів до початку торгів на біржах, сьогодні на відкритті фондові індекси Європи, дуже слабо зростуть. Однак настільки слаба динаміка не гарантує продовження росту протягом дня, і ситуація може змінитись на протилежну досить швидко.

В останні дні на світових фондових ринках спостерігається дуже слаба динаміка або коло локальних максимумів (Європа), чи багатомісячних максимумів (ринки країн, які розвиваються), або історичних максимумів (США).

Звіти американських корпорацій, що публікуються, продовжують бути на позитивній ноті. Однак, фондовому ринку США дозволяє триматись на високому рівні більше відсутність альтернативи через дуже низькі відсоткові ставки в світі.

Сьогодні, таким чином, від місцевого українського ринку акцій варто очікувати слабкої динаміки, якщо тільки публікація звіту якогось емітента з індексної корзини УБ за другий квартал 2016 року не внесе певного збурення. Виходячи з того, що торги минулої п’ятниці закінчились для індексу УБ на мінімумі його торгового діапазону, від місцевого ринку акцій сьогодні варто було б більше очікувати зростання. Однак, слід визнати, що фондові ринки країн, які розвиваються, скоріше за все, вже розвернулись вниз. Тому такий висновок може бути поставлений під сумнів. Та все ж ріст цін акцій на УБ сьогодні видається дещо більш імовірним.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 25 июля 2016
Падение
0 1
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Утренний коментарий
Svit Invest


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Тропініна, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду