Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Вівторок, 16.04.2024 22:48
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналитика и новости рынка

Пятница, 26 мая 2017

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 946,55+1,26%

Вчора індекс Української біржі знизився на 0,2%, відігравши вниз певну частину зовсім невеликих здобутків попередніх двох торгових сесій. Технічна картина в індикаторі залишається та ж сама – доволі тривалий рух у боковому напрямку без суттєвих змін і при дуже малій волатильності.

Вчора чотири індексних папери УБ знизились в ціні, один - підріс. Найбільшу цінову динаміку, як і в попередню торгову сесію, з індексних паперів мали за результатами торгів акції «Укранфти» (-1,2%) та «Донбасенерго» (-1,0%). Ціни інших індексних акцій УБ за результатами торгів цього четверга змінились не більш, ніж на 0,2%.

Обсяги торгів на Українській біржі лише зовсім трохи підросли в порівнянні з попереднім днем і залишились на рівні приблизно 60-65% середньоденних обсягів торгів ними за останні півроку, рік, півтора.

Вчора широкий фондовий індекс США S&P 500, підріс на 0,4% і вийшов на свій новий історичний максимум. Композитний доларовий фондовий індекс ринків країн, які розвиваються, MSCI EM, додав 0,95%, і майже досяг свого не такого давнього річного максимуму.  Широкий загальноєвропейський фондовий індекс STOXX 600 знизився на 0,1% після росту днем раніше на 0,1%.

Сьогодні зранку фондові ринки та ф’ючерси на фондові індекси мають дуже невелику динаміку. Індекс MSCI EM майже не змінюється. Зранку ф’ючерси на американські та європейські фондові індекси дуже слабко знижуються. Згідно з IG, яка дає котирування індексів до початку біржових торгів, відразу після відкриття європейських фондових бірж європейські фондові індекси дуже незначно просядуть (за виключенням, можливо, британського FTSE 100).

Особливо значимих новин для фінансових ринків нараз немає. Ціни на нафту знижуються, незважаючи на угоду ОПЕК про продовження картелем дії обмежень на її видобуток ще на дев’ять місяців. Хтось звертає увагу на зустріч лідерів країн великої сімки, яка пройде сьогодні на Сицилії, Італія. Для місцевих емітентів також значимих новин немає.

Світовим фондовим ринкам важко підростати від своїх річних чи історичних піків на фоні високої та завищеної оцінки ряду з них та в очікуванні зростання базової відсоткової ставки США в червні. Разом з тим поки немає сильних аргументів для зниження через наднизькі відсоткові ставки, хороші корпоративні прибутки та економічне зростання.

На цьому дуже спокійному фоні логічно очікувати продовження на місцевому фондовому ринку в’ялої і дуже спокійної динаміки останніх днів. З ритму торгів на Українській біржі неочевидно, що ринок після вчорашнього зниження сьогодні піде зовсім трохи уверх, хоча імовірність цього, здається, дещо перевищує імовірність сценарію невеликого зниження на УБ цієї п’ятниці.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 246-73-50

Настроение рынка на 26 мая 2017
Падение
0 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринку
КІНТО


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Тропініна, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду