Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Вівторок, 16.04.2024 13:47
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналитика и новости рынка

Вторник, 20 февраля 2018

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1464,28+0,27%

Вчора були різні свята в багатьох країнах, чиї фінансові ринки є провідними чи одними з провідних в світі. В США був Президентський день, переважній більшості провінцій Канади, День сім’ї та окремі інші свята, Китаї – святкування нового року, Гонконгу та Тайвані – теж новий рік. Тому, вчора фінансові ринки в світі були доволі спокійними.

 Індекс Української біржі за результатами торгів знизився на незначну 0,1% після росту минулої п’ятниці та четверга, кожного з цих днів, на ті ж 0,1%. Вчора, як і минулої п’ятниці, більшу частину торгової сесії індекс УБ провів в негативній зоні. Цього понеділка за результатами торгів знизились в ціні чотири індексних акції Української біржі з п’яти, і зниження було помітним. Ситуацію підправили акції «Укрнафти», ціна яких додала 2,8%. Технічна картина в індексу УБ не змінились. Як і раніше, – це рух в «боковику».

 Торгова активність в індексних акціях на ринку заявок Української біржі значно знизилась в порівнянні з попередніми торговими сесіями. Обсяги торгів індексними акціями УБ на ринку заявок Української біржі цього понеділка склали трохи більше половини своїх середньоденних значень за останні півроку, рік та два. На ринку заявок УБ були помітними обсягами торги не індексними акціями «Азовсталі», Крюківського вагонобудівного заводу та «Укртелекому». Пройшли торги акціями ще трьох емітентів (не фондів), проте з зовсім малими обсягами.

 На ринку заявок Української біржі обсяги торгів ОВДП сильно знизились в порівнянні з попередніми торговими сесіями. Були торги паперами з терміном погашення 11.04.2018.

 Світові ринки акцій. Про них згадується в цьому огляді тому, що вони мають значний вплив на місцевий український ринок акцій.

 Зрозуміло, що в США, Китаї та Гонконгу фондові біржі не працювали. Тож, не можна говорити про вчорашню динаміку американських фондових індексів, а динаміка композитного доларового фондового індексу країн, які розвиваються, MSCI EM, залишилась невеликою. Індекс MSCI EM підріс на 0,1%. Цей індикатор наполовину відновився після 10% зниження з початку січня, але поки майже завмер на поточній позначці. Широкий загальноєвропейський фондовий індекс STOXX 600 втратив 0,6% .

 Особливо значимих новин для світових фінансових ринків не було.

 Сьогодні зранку ф’ючерси на американські фондові індекси знижуються, а на європейські - торгуються різнонаправлено, але переважно несильно підростають. Згідно з IG, яка дає котирування фондових індикаторів до початку біржових торгів, сьогодні на відкритті європейські фондові індекси слабко підростуть. Зранку індекс MSCI EM знижується на 0,4-0,5%.

Знову повторимо фразу з минулого та позаминулого огляду. Видається, що місцевий ринок акцій сьогодні продовжить свій невиразний рух, характерний для останніх торгових днів. Шанси на слабкий ріст індикатору УБ та його слабке зниження видаються на сьогодні приблизно рівними. Хоча, можливо, шанси на ріст індексу УБ за результатами торгів є дещо вищими, враховуючи вчорашнє зниження індексу Української біржі. При цьому зробимо зауваження, що фондові індекси, як і місцевий, так і світові, тривалий час не стоять на місці. Трейдери на цьому не заробляють. Тож, в найближчі дні має намітитись рух чи в одну чи іншу сторону, чи навіть просто суттєві коливання коло середнього значення.




·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 246-73-50

Настроение рынка на 20 февраля 2018
Падение
0 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринку
КІНТО


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Тропініна, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду