Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 18.04.2024 08:38
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналитика и новости рынка

Понедельник, 11 июня 2018

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1618,47+0,48%

Минулої п’ятниці індекс Української біржі втратив 2,2%. Знизились ціни всіх п’яти «індексних» паперів УБ, які торгуються. Несподіваним того дня було значне зниження ціни акцій «Райффайзен Банк Аваль» (-6,7%) без видимих причин. Ці акції внесли найбільший, якщо бути точним, то 57% внесок у зниження індексу Української біржі в останній робочий день минулого тижня. Проте, як вже згадувалось вище, не «банком єдиним». На 2,5% того дня знизилась ціна акцій «Укрнафти». По 2,2% втратили ціни акцій «Турбоатому» та «Донбасенерго», і 0,9% - була цінова втрата акцій «Центренерго». Доволі таки неприглядна картина.

Індекс ПФТС минулої п’ятниці знизився на 1,7%.

Минулої п’ятниці обсяг торгів «індексними» акціями на ринку заявок Української біржі суттєво підріс в порівнянні з попереднім днем, і був в грошовому вираженні на рівні своїх середньоденних значень за останні півроку, рік та два.

На ринку заявок УБ минулої п’ятниці пройшли торги акціями п’яти «не індексних» емітентів. Помітними за обсягами були торги акціями АрселорМіттал Кривий Ріг  (зміна ціни цих акцій того дня – мінус 6,7%) та Крюківського вагонобудівного заводу зі зміною їх ціни на мінус 4,0% .

Світові ринки акцій.

Минулої п’ятниці широкий фондовий індекс США S&P 500 додав 0,3%, широкий загальноєвропейський фондовий індекс STOXX 600 «просів» на 0,2%, а композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, знизився на помітні 1,2%.

В центрі уваги учасників фінансових ринків була зустріч лідерів країн «великої сімки», G-7 та, те, що її супроводжувало, - торгівельний конфлікт США з країнами Євросоюзу та Канадою.

Сьогодні зранку ф’ючерси на американські фондові індекси мало змінюються і торгуються різнонаправлено; на європейські – підростають. Відчувається різне закінчення торгової сесії п’ятниці на фондових біржах Європи та США. Згідно з IG, яка дає котирування фондових індикаторів, в тому числі, і до початку біржових торгів, сьогодні на відкритті торгів європейські фондові індекси зростуть. Зранку фондовий індекс MSCI EM додає 0,5%.

Ситуації невизначеності на Українській біржі через санкції до програмного забезпечення, яким користуються торгівці на цьому майданчику, сьогодні, імовірно, продовжить мати свій значний вплив на хід та результати торгів на місцевому фондовому ринку. Взагалі, після такого зниження, яке було на УБ минулої п’ятниці, мав би слідувати підйом, якщо не сьогодні, то завтра. Так, зазвичай «працюють» фондові ринки. Та зараз будувати очікування по змінам на місцевому українському ринку важко. Тому, сьогодні місцевим трейдерам треба бути готовими до різних сценаріїв торгів, не виключаючи зовсім і ріст на Українській біржі.



·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 246-73-50

Настроение рынка на 11 июня 2018
Падение
0 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Тропініна, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду