Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 19.04.2024 20:18
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналитика и новости рынка

Вторник, 12 июня 2018

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1622,58+0,25%

Вчора індекс Української біржі підріс на 0,5%. Два «індексних папери» біржі минулого дня помітно зросли в ціні, три – знизилось. В «зеленому» закінчили вчорашні торги акції «Укрнафти» (+4,5%) та «Донбасенерго» (+4,0%). Втратили в ціні акції «Турбоатому» (-0,75%), «Центренерго» (-0,6%) та «Райффайзен Банк Аваль» (-0,45%).

Вчора обсяг торгів «індексними» акціями на ринку заявок Української біржі залишився приблизно на рівні минулої п’ятниці, і був в грошовому вираженні на рівні своїх середньоденних значень за останні півроку, рік та два.

На ринку заявок УБ пройшли торги акціями лише двох «не індексних» емітентів з малими обсягами.

Світові ринки акцій.

Широкий фондовий індекс США S&P 500 додав незначну 0,1%, широкий загальноєвропейський фондовий індекс STOXX 600 підріс на 0,7%, а композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, закінчив торговий день з плюсом у 0,4%.

Сьогодні зранку ф’ючерси на американські фондові індекси слабко підростають; на європейські – підростають сильніше. Згідно з IG, яка дає котирування фондових індикаторів, в тому числі, і до початку біржових торгів, сьогодні на відкритті торгів європейські фондові індекси зростуть. Зранку фондовий індекс MSCI EM мало змінюється.

Учасники фінансових ринків значну увагу приділяють позитивному результату сьогоднішньої зустрічі президента США Дональда Трампа та лідера Північної Кореї Кім Чен Ином. Це перша зустріч лідерів цих країн в історії. За результатами цих переговорів в Сінгапурі було підписано документ, зміст якого допоки невідомий. Однак, відомо, що на зустрічі керівник Північної Кореї пообіцяв працювати в напрямку позбавлення Корейського півострова від ядерної зброї.

Ситуації невизначеності на Українській біржі через санкції до програмного забезпечення, яким користуються торгівці на УБ, нікуди не зникла. Тому, при всьому позитиві, що є, місцевим українським трейдерам акціями необхідно все ж залишатись обережними і бути готовими до різних сценаріїв перебігу та закінчення торгів на місцевому фондовому ринку.



·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 246-73-50

Настроение рынка на 12 июня 2018
Падение
0 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринку
КІНТО


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Тропініна, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду