Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Четвер, 25.04.2024 08:03
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналитика и новости рынка

Понедельник, 25 июня 2018

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1575,32-0,35%

Минулої п’ятниці індекс Української біржі знизився ще на 0,4%, а індекс ПФТС підріс ще на 0,2%. Хоча в динаміці індексу УБ зараз, можливо, більше присутня його зміна за попередній торговий день.

Минулої п’ятниці з «індексних» акцій, як і увесь минулий тиждень, на біржі ПФТС пройшли угоди по безадресним заявкам лише з акціями «Центренерго» та «Райффайзен Банк Аваль». Ціна акцій банку по останній угоді не змінилась в порівнянні з попереднім торговим днем, а біржовий курс цих акцій минулої п’ятниці підріс на 1,3% (після росту минулого четверга на 1,7%). Ціна акцій «Центренерго» в останній робочий день минулого тижня по останній угоді підросла на 0,2% (за два попередні дні до цього знизилась на 5,1%), а біржовий курс цих акцій втратив ще 1,4% (його втрата днем раніше склала 1,7%).

Обсяг торгів цими двома «індексними» паперами на ПФТС по безадресним заявкам на фондовій біржі ПФТС минулої п’ятниці склав 309 тисяч гривень (середній за минулий тиждень – 329 тисяч гривень за день).

По безадресним заявкам на ПФТС того дня пройшли угоди лише з одним папером «не індексного» емітенту. І це знову були акції банку «Південний».

Збори акціонерів «Мотор Січі» знову не відбулись. Проведення цих зборів (друга спроба за останні пару місяців) були намічені на минулий четвер.

Світові ринки акцій.

Минулої п’ятниці широкий фондовий індекс США S&P 500 додав 0,2%, широкий загальноєвропейський фондовий індекс STOXX 600 підріс на 1,1 (після зниження минулого четверга на 0,9%), а композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, зріс на 0,7% від свого майже восьмимісячного мінімуму.

Ріст на світових фондових ринках минулої п’ятниці бачиться більше, як технічний. До того дня індекс Dow втрачав вісім торгових сесій поспіль, а індекс MSCI EM досяг свого майже восьмимісячного мінімуму.

Сьогодні зранку ф’ючерси на американські та європейські фондові індекси помітно знижуються. Згідно з IG, яка дає котирування фондових індикаторів, в тому числі, і до початку біржових торгів, сьогодні на відкритті торгів європейські фондові індекси помітно «просядуть». Зранку фондовий індекс MSCI EM втрачає 0,8%.

Сьогодні зранку зовнішній фон для місцевого фондового ринку (в сенсі торгів на зовнішніх ринках акцій) - негативний. Однак, здається чинник припинення торгів на Українській біржі в режимі безадресних заявок вже майже «відіграний» на місцевих фондових біржах. Враховуючи, згаданий негативний зовнішній фактор, видається, сьогодні дещо більше слід розраховувати на слабко негативний результат торгів на місцевих фондових біржах.


·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 246-73-50

Настроение рынка на 25 июня 2018
Падение
0 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Тропініна, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду