Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 26.04.2024 12:15
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналитика и новости рынка

Среда, 22 ноября 2017

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1271,24+0,1%

Вчора індекс Української біржі знизився ще на 0,4%, після втрати ним днем раніше 0,7% від свого трирічного максимуму. Рух відбувся в протилежність позитивному руху минулого дня на світових фондових біржах.

 Вчора знизилось в ціні три індексних папери Української біржі, два - зросли. Найбільшу цінову втрату вчора понесли акції Райффайзен банк Аваль (-1,9%); ціни інших індексних паперів в абсолютному вираженні змінились менш, ніж на 1%.

 Обсяги торгів індексними паперами УБ на ринок заявок Української біржі вчора значно знизились в порівнянні з попереднім днем, і ледь були більшими за половину торгів ними за останні півроку, рік та два. З не індексних акцій помітні обсяги торгів пройшли вчора з акціями «Дніпроенерго» з ростом ціни цих паперів на 4,4%. Менші обсяги торгів були зафіксовані з не індексними акціями КВБЗ, зовсім невеликі обсяги з акціями «Київенерго», «Сумського НВО», деякими іншими.

 Як вже згадувалось вище, світові фондові індекси вчора зростали. Досить різко, чого не було вже тривалий час, пішов уверх композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM, після свого недавнього зниження. Цей1 фондовий індикатор додав вчора ще суттєві 1,2%. Широкий фондовий індекс США S&P 500 зріс на 0,65%, і вийшов на свій новий історичний максимум. Широкий загальноєвропейський фондовий індекс STOXX 600, вчора підріс на 0,4%. 

 Сьогодні зранку ф’ючерси на фондові індекси США та Європи несильно додають. Згідно з IG, яка дає котирування індексів до початку біржових торгів, відразу після відкриття європейських фондових бірж європейські фондові індекси несильно підростуть. Індекс MSCI EM, сьогодні зранку зростає ще на помітних 0,5-0,6%.

 Природа такого росту на західних фондових біржах наразі невідома.

 На цьому позитивному зовнішньому фоні, цілком можливо, і місцевий індекс Української біржі сьогодні зломить свою негативну тенденцію двох останніх торгових днів, і підросте. Хоча, по-правді, негативна динаміка останніх торгових днів все ж зараз дещо тисне вниз на індекс УБ. Тому, ставлячи на ріст індикатору УБ сьогодні,  місцевим трейдерам необхідно бути дуже обережними.





·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 246-73-50

Настроение рынка на 22 ноября 2017
Падение
0 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринку
КІНТО


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Тропініна, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду