Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 26.04.2024 14:05
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналитика и новости рынка

Вторник, 20 октября 2020

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1287,76+0,54%


На сьогодні є одна важлива для українських учасників фінансового ринку негативна новина про скасування розміщення єврооблігацій НАК «Нафтогаз» на суму 500 мільйонів доларів США. Інших термінових і важливих фінансових та економічних новин для українських учасників фінансового ринку за вчора та станом на сьогоднішній ранок немає. Дайджест фінансових та економічних новин - після огляду ситуації на фінансових ринках.

І як практично завжди по вівторкам чи середам (за відсутності у вівторок) огляд починається з короткого ілюстрованого таблицями та графіками опису того, що відбулось в сегменті акцій на місцевих біржах на минулому тижні.

ФІНАНСОВІ РИНКИ

Ринок акцій України.

Результати торгів акціями в Україні на минулому тижні, закінчуючи цим понеділком, відображені на Рис. 1-4. Дані включають і порівняння з міжнародними ринками акцій, і динаміку цін окремих «індексних» паперів, і обсяги торгів на Українській біржі та біржі ПФТС за минулі чотири тижні.

Зміна цін окремих «індексних» паперів, і обсяги торгів на Українській біржі за минулий тиждень та обсяги торгів на УБ за минулі чотири тижні.



Рис.1
Рис.1

Зміна цін окремих «індексних» паперів, і обсяги торгів на біржі ПФТС за минулий тиждень та обсяги торгів на ПФТС за минулі чотири тижні.



Рис.2
Рис.2

Графік зміни цін українських індексних акцій на Українській біржі з початку року.



Рис.3
Рис.3

Графік зміни цін українських індексних акцій на Українській біржі з початку року.




Рис.4
Рис.4

За вчорашній день індекс ПФТС не змінився. Вчора угод з акціями на цій біржі не було.

Індекс ПФТС в минулу п’ятницю знизився на 0,2%.

До цього руху значення індексу ПФТС не змінювалось три торгові дні. А в попередню п’ятницю індекс ПФТС підріс на значимих 2,0%. Перед цим значення індексу ПФТС залишалось незмінним більш, ніж півтора місяця, з 18.08.2020.

Вчора індекс Української біржі знизився на 1,95% і фактично повернувся до свого значення, яке було до його росту в минулу п’ятницю на 2,15%.

Зниження індексу Української біржі минулого дня відбулось за рахунок суттєво зниження ціни акцій «Центренерго» (лише по котируванням, без угод) та ціни акцій Райффайзен Банк Аваль. Ціна пайових паперів «Центренерго» дуже сильно зросла у минулу п’ятницю, +11%.

Вчора на Українській біржі відбулось три угоди з акціями трьох емітентів. Результати цих угод представлені в двох Таблицях нижче.

Таблиця. Ціни акцій по угодам по безадресним заявкам, біржовий курс та їх зміни на Українській біржі 19.10.2020, обсяги торгів

Ціна, грн.

Зміна

по угоді

Обсяг торгів, грн.

Число угод

Біржовий курс, грн.

Зміна

Райффайзен Банк Аваль

0,351

-2,7%

308 880

1

0,3510

-2,3%

Разом

308 880

1

Таблиця. Ціни акцій по адресним угодам на Українській біржі, обсяги торгів  19.10.2020

Ціна (зважена), грн.

Обсяг торгів, грн.

Число угод

«Центренерго»

5,00

29 800

1

Шахтоупр. «Покровське»

3,00

24 000

1

Разом

53800

2

Крім того, минулого дня без угод зменшились котирування акцій «Центренерго» - на 6,5% до 5,05 гривень за акцію та акцій Миронівського хлібопродукту – на 0,3% до 174,5 гривень за акцію.

Борговий ринок України.

Вчора ціни на українські державні єврооблігації в доларах США, як і їх дохідності, практично не змінились. Минулого дня на «дальньому» кінці кривої дохідності ОЗДП номінованих в доларах США дохідність складала 8,09% (в минулу п’ятницю - 8,11-8,12%).

Сьогодні зранку ціни на українські державні єврооблігації дещо знижуються (в межах 0,6% на «дальньому кінці») після вчорашнього зниження на ринку акцій США і при сьогоднішньому несильному зниженню цін акцій в Європі.

Посилання: http://ua.cbonds.info/

та https://www.boerse-frankfurt.de/bond/xs2010030836-ukraine-republik-7-253-20-33

Декларовані дохідності емітованих в гривні ОВДП і в доларах США на вторинному ринку

сьогодні не змінюються після росту дохідності окремих випусків в гривні на купівлю вчора на 0,15-0,20% та росту по угодам в минулу п’ятницю.

Декларована дохідність продажу (з якою можна купити) «2025 рік» за даними Райффайзен Банк Аваль є максимальною і складає по пропозиціям зараз 11,80% (раніше - 11,60%).

Посилання: https://www.aval.ua/promo/bonds-ovdp

Валютний ринок

Курс гривні на міжбанку вчора дещо ослаб по відношенню і до долара США і до євро. Сьогодні зранку гривня трохи укріплюється. На минулому тижні Нацбанк в валютний ринок практично не втручався.

Якщо взяти довший проміжок часу і подивитись середній курс за 10 робочих днів, то видно, що гривня в останні дні незначно слабшала по відношенню до напівпари долар - євро з річним темпом 0-5%, однак, можливо скоро її курс вже «зовсім» стабілізується, Рис. 5.

Курс євро зранку по відношенню до долара США підростає. Оглядачі згадують в цьому зв’язку інформацію про можливе досягнення угоди по дуже значному фіскальному стимулюванню економіки США в Конгресі США та між урядом та опозицією, яка має більшість в Палаті представників Конгресу, що позитивно для ризикової торгівлі і, відповідно, курсу євро.

На курс євро, пишуть вони, в подальшому в невеликій перспективі може негативно тиснути зростання випадків захворюваності на коронавірус в Європі (через стримуючі заходи соціального дистанціювання – негативні для економіки).



Рис.5
Рис.5

Світові ринки акцій

Основні фондові індекси США вчора суттєво знизились, в межах 1,4-1,65% Рис. 6.

Широкий фондовий індекс США S&P 500 минулого дня втратив 1,6%, індекс Dow Jones - 1,4%,  індекс NASDAQ - 1,65%.

Широкий загальноєвропейський фондовий індекс STOXX 600 минулого дня просів на незначні 0,2%, а композитний доларовий індекс країн, які розвиваються, MSCI EM додав ще 0,3% знаходячись коло свого після кризового піку.

Сьогодні зранку по Києву ф’ючерси на фондові індекси США підростають – в межах 0,5-0,6%.

Індекс STOXX 600 зранку просідає ще 0,1%. Індекс MSCI EM зростає ще на 0,2% і знову наближається до свого після кризового максимуму.

Індекси S&P 500, Dow Jones та NASDAQ по днях



Рис.6
Рис.6

Світові ціни на зернові

Світові ціни на зернові, пшеницю та кукурудзу, основні експортні культури з України, урожай яких цього річ в Україні слабший за минулорічний, сьогодні дуже значно зростають.

ФІНАНСОВІ ТА ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

Українські фінансові та економічні новини.

Фінанси

"Нафтогаз України" увечері в понеділок відклав на невизначений термін розміщення доларових єврооблігацій, повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело на ринку. За його словами, відповідне повідомлення компанії було направлено інвесторам.

Раніше в понеділок повідомлялося, що орієнтир прибутковості доларових єврооблігацій НАК становив на рівні 8,95% (первісно був 9-9,5%). Очікуваний обсяг розміщення був $500 млн. Термін погашення паперів в лютому 2027 року.

Паралельно "Нафтогаз України" запропонував утримувачам євробондів у доларах з погашенням у 2022 році і в євро з погашенням в 2024 році викуп за ціною $ 1028,75 і 982,5 євро на $ 1000 і 1000 євро номіналу відповідно (з урахуванням премії за ранню згоду). Максимальний обсяг викупу за обома випусками - еквівалент $ 335 млн.

Викуп чинних і розміщення нових євробондів, дозволять компанії збільшити дюрацію боргового портфеля, зазначав раніше "Нафтогаз".

НАК восени 2018 року вже приймав рішення відкласти випуск єврооблігацій, пославшись на несприятливу ринкову кон'юнктуру. Тоді компанія розраховувала зайняти в доларах, орієнтир прибутковості випуску становив 10,9%.

Однак уже в 2019 році "Нафтогаз" зміг кілька разів вийти на ринок. Спочатку в липні він розмістив трирічні єврооблігації на $ 335 млн під 7,375% і п'ятирічні єврооблігації на EUR600 млн під 7,125% (п'яту частину бондів в євро викупив ЄБРР), а в листопаді - 7-річні євробонди на $ 500 млн із прибутковістю 7,625%.

Коментар. Важливо. Це певний «сигнал» для ринку боргових паперів і не позитивний.

Одна з можливих причин відміни – відсутність достатнього попиту.

Інший можливий варіант – той же самий, що і в 2018 році. «За кадром» можуть бути ще ті ж самі дві причини, що і минулого разу: не заважати позичкам держави, не піднімати дохідність державних паперів та дочекатись траншу МВФ. Як постійно пишеться в наших оглядах, ринкова дохідність українських державних паперів з тим же кредитним рейтингом «на дальньому кінці» останнім часом в діапазоні 7,8-8,2%, для лютого 2027 року – це на сьогодні 7,6-7,7%, що суттєво менше за орієнтир дохідності НАК «Нафтогаз» - на 1,3%.

Ці 1,3% могли б доволі негативно вплинути на ціну українських державних єврооблігацій та корпоративних паперів емітентів з бізнесом переважно в Україні.

Українській владі в зв’язку з цим «сигналом» слід «прискоритись» і більш активно попрацювати для отримання траншу МВФ.

***

"Бізнес шанованих людей" за три роки вивів із України $22,4 млрд, при цьому $5 млрд - на Кіпр, $4 млрд - до Нідерландів, $3 млрд - до Великої Британії, $2 млрд - до Німеччини, повідомив голова Державної податкової служби Олексій Любченко.

"Також майже $90 млрд на рік контрольованих операцій", - сказав Любченко в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

За даними Державної податкової служби, $10 млрд із $22,4 млрд становлять дивіденди. Загалом із $22,4 млрд сплачено $0,63 млрд податку за середньою ставкою 2,8%.

За словами голови відомства, механізм трансфертного ціноутворення (ТЦУ) дасть змогу залишити у країні $30-40 млрд прибутку.

"Моя позиція - створити умови, коли країна трохи відпочине від нечесної гри", - сказав Любченко.

Коментар. Дуже серйозне питання. Однак побачимо, що вийде з цих намірів. Не зрозуміло, які легальні механізми дозволять вирішити питання. Слід читати інтерв’ю.

Україна набагато більше інвестує за кордон, ніж отримує іноземних інвестицій і це сильно стримує економічний розвиток країни. Окремі з таких інвестицій додають для економіки України як-то придбання якихось сировинних ресурсів для переробки всередині країни чи підприємств для фінішних операцій за кордоном, мережі продажів чи обслуговування. (Це якщо потім туди не буде трансферту доданої вартості з України). Немала частина коштів повертається у вигляді «дружніх позик» в Україну «для більшої надійності» (і це не без підстав, враховуючи і місцеві ризики і місцеву судову систему, яка, як кажуть в таких випадках, має «репутацію») - та не основна сума. В цілому явище доволі негативне. Зрозуміло, що «шанованим людям» має сенс тримати певну частину коштів за кордоном. Але не в тих сумах, які там за останні пару десятирічь осідали назавжди, якщо говорити про розумний компроміс з суспільним українським інтересом. «Шановані люди» значні суми інвестують за кордон в не пов’язані з Україною проекти, в більш «зрозуміле» бізнес-середовище, з меншими ризиками тощо. Це зрозуміло, але погано.

Для вирішення питання раніше пропонувалось ввести податок на виведений капітал. Однак, ці «ліки» мають дуже велику «побічну дію» - значне скорочення бюджетних надходжень.

***

Американська торговельна палата в Україні закликає уряд і парламент прискорити ухвалення законопроекту №4151 про випуск облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП) для погашення частини накопиченої заборгованості та забезпечення поточних платежів виробників "зеленої" електроенергії.

Новини емітентів, акції яких торгуються на місцевих біржах

Окружний адміністративний суд Києва припинив дію спецдозволу компанії "Укрнафта" на користування Бориславським родовищем за позовом Державної служби геології та надр України до" Укрнафти ", повідомлення компанії "Укрнафта-Захід" на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Коментар. Негативно для ціни акцій «Укрнафти», але слід подивитись на обсяги видобутку на цьому родовищі, і як це вплине на фінансові показники компанії. Також слід проаналізувати можливість відновлення дії спецдозволу.

Новини банківського сектору

Національний банк України обговорював із представниками Лондонської фондової біржі плани зі скорочення частки держави в банках України, повідомив глава центробанку Кирило Шевченко виданню Atlantic Council, уточнивши, що стратегія часткової приватизації держбанків передбачає перші кроки з їх продажу не пізніше кінця 2024 року.

Коментар. Згадаємо, що зараз є два відповідних «проекти»: входження IFC в капітал «Украгазбанку» через конвертацію виданого міжнародної корпорацією кредиту (більш реальний в ближній перспективі) та входження ЄБРР в капітал «Ощадбанку» (більш проблемний через дуже слабкі операційні показники останнього).

***

Протягом минулих трьох тижнів процентні ставки в українських банках знизилися за вкладами у всіх валютах (однак не по всім строкам для вкладів у твердій валюті). Про це свідчить огляд актуальних депозитних програм в банках України, проведений ЛігаБізнесІнформ.

Так, гривневі вклади максимально подешевшали на терміни до місяця - на 0,53 п.п. до 6,12% річних. Ставки для безстрокових заощаджень скинули 0,32 п.п. - до 4,43% річних. Вклади періодом понад рік знизили прибутковість на 0,15 п.п. - до 7,83% річних. Синхронно, на 0,14 п.п., знизилися ставки для періодів від місяця до трьох (6,03%), від трьох місяців (7,35%) і від 6 місяців до року (7,8%).

Середня ставка по депозитах в доларах виросла на 0,11 п.п. для термінів від місяця до трьох - до 0,85% річних. Вклади терміном до місяця подорожчали на 0,09 п.п. і пропонують 0,56% річних. Депозити на період від трьох місяців до півроку набрали 0,02 п.п. і надають прибутковість в 0,85% річних. Знизилися ставки для безстрокових заощаджень (на 0,03 п.п. - до 0,42% річних). Вклади періодом від півроку до року подешевшали на 0,02 п.п. - до 1,14% річних. Депозити на терміни понад рік втратили 0,01 п.п. і пропонують 1,68% річних.

Ставки в євро синхронно знизилися для безстрокових заощаджень і для депозитів строком понад рік (на 0,02 п.п. до 0,17% - до 1,02% річних відповідно). Вклади періодом від півроку до року не зазнали змін в ставках і пропонують 0,87% річних. Виросла прибутковість для термінів менше місяця (на 0,07 п.п. - до 0,31%) і до трьох місяців (на 0,08 п.п. - до 0,55%). Депозити періодом від трьох місяців до півроку подорожчали на 0,05 п.п. - до 0,82% річних.

В огляді досліджувалися депозитні програми наступних банків: "КредітАгріколь", банку "Восток", "OTП Банк", "Універсал Банк", "Альфа Банк", "Акордбанк", "АП Банк", "БТА Банк", "Індустріалбанк", "Конкорд" ,"Місто банк", МТБ, "Мегабанк", "Ощадбанк", "Перший інвестиційний банк", "Південний", "Піреус", "Правекс-банк", "Приватбанк", "ПроКредит банк", ПУМБ, "Райффайзен Банк Аваль", "Укргазбанк", "Укрсиббанк", "Укрексімбанк", "Юнекс".

Коментар. Ці дані слід порівняти з «офіційними» даними Thomson Reuters. Цінність наведених даних полягає в огляді ставок по вкладам місяць, безстроковим та більше року.

***

Велика палата Верховного суду (ВС) передала до Печерського районного суду Києва справу за позовом сім'ї Суркісів, в якому вони оскаржують ухвалу їх центробанком пов'язаними з ПриватБанком особами та обмін їх коштів в банку (на суму понад 1 млрд грн) на акції банку (bail- in), пізніше викуплені державою за 1 грн, повідомила генеральний прокурор Ірина Венедиктова.

"Офіс Генерального прокурора відстояв у Верховному Суді 1 млрд грн активів держави в справі АТ КБ "ПриватБанк" та фактично попередив вибуття ще 28 млрд грн за аналогічними позовами. І ми продовжимо боротися за збереження цих коштів в Печерському районному суді, куди було передано цю справу", - написала вона в Facebook.

Поки інформації про дату засідання немає.

Для Нацбанку, Кабміну і ПриватБанку важливо відстояти законність процедури bail-in, так як в разі програшу по шляху сім'ї Суркісів, найімовірніше, могли піти інші учасники цієї процедури, загальна сума якої перевищує 29 млрд грн.

Коментар. Це та справа на яку буде звертати пильну увагу МВФ, ЄС.

Новини галузей

У вересні 2020 року виробництво прокату зменшилося на 11,7%, або на 190 тис. тонн порівняно із серпнем до 1 438 тис. тонн.

Про це йдеться в інформації, опублікованій на сайті об'єднання підприємств "Укрметалургпром".

У січні-вересні 2020 року виробництво прокату зменшилося на 2,8%, або на 395 тис. тонн порівняно із січнем-вереснем 2019 року до 13 713 тис. тонн.

У 2019 виробництво прокату зменшилося на 0,9%, або на 165 тис. тонн порівняно з 2018 роком до 18 202 тис. тонн.

  • У вересні виробництво сталі зменшилося на 9,7%, або на 177 тис. тонн до 1 651 тис. тонн порівняно із серпнем.

У січні-вересні 2020 року виробництво сталі зменшилося на 6,5%, або на 1 068 тис. тонн порівняно із січнем-вереснем 2019 року до 15 334 тис. тонн.

Як повідомляли Українські Новини, в серпні виробництво сталі збільшилося на 4,4%, або на 77 тис. тонн до 1 828 тис. тонн порівняно з липнем.

У 2019 виробництво сталі зменшилося на 1,2%, або на 253 тис. тонн порівняно з 2018 роком до 20 848 тис. тонн.

  • У вересні виробництво чавуну зменшилося на 10,9%, або на 197 тис. тонн порівняно із серпнем до 1 616 тис. тонн.

У січні-вересні 2020 року виробництво чавуну зменшилося на 2%, або на 305 тис. тонн порівняно із січнем-вереснем 2019 року до 15 170 тис. тонн.

У 2019 виробництво чавуну зменшилося на 2,4%, або на 499 тис. тонн порівняно з 2018 роком до 20 064 тис. тонн.



Рис.7
Рис.7

«Підсумки діяльності ГМК України за 9 місяців 2020 р. свідчать про те, що у галузі зберігається складна ситуація, викликана кризою на світовому ринку сталі, посиленою коронавірусною пандемією.

Головними зовнішніми причинами зниження виробництва основних видів металургійної продукції, поряд з глобальним карантином, як і раніше, залишається державний протекціонізм у традиційних для української металургії країнах експорту, зменшення цін та скорочення попиту на металопродукцію, наявність надлишкових світових сталеплавильних потужностей обсягом близько 440 млн т на рік», пишеться в записці "Укрметалургпрому" «Підсумки роботи ГМК України 9 місяців 2020 р.».

***

За даними ОП «Укрметалургпром», за 9 місяців 2020 р. українськими металургійними підприємствами вироблено 13,71 млн т металопрокату (97,2% відносно аналогічного періоду 2019 р.), з яких, за інформацією ТОВ «ЕТР-Спектр», експортовано порядку 11,31 млн т, або 82,5%. В аналогічному періоді 2019 р. частка експорту становила близько 82,7% (11,67 млн т при загальному виробництві металопрокату 14,11 млн т).

Відбулось скорочення експорту на 3,1% та продажів на внутрішньому ринку на 1,6%.

Частка напівфабрикатів в експортних поставках за 9 місяців 2020 р. становить 50,67%, що вище показника періоду січень-вересень 2019 р. (45,95%). Питома вага плоского прокату в експортних поставках за 9 місяців 2020 трохи нижче показника аналогічного періоду 2019 р. (32,23% та 33,77% відповідно). Частка сортового прокату в експортних поставках за 9 місяців 2020 р. помітно поступається показнику аналогічного періоду 2019 р. (17,10% у 2020 р. проти 20,28% у 2019 р.).



Рис.8
Рис.8

***

Поголів'я ВРХ станом на 1 жовтня 2020 року, за даними Держстату, тис. голів:

01.10.2020

у % до 01.09.2020

у % до 01.10.2019

ВРХ, всього:

3 340,2

98,0

93,7

- в тому числі корови

1 756,1

99,3

93,9

Поголів'я птиці, станом на 1 жовтня 2020 року, за даними Держстату, тис. голів:

01.10.2020

у % до 01.09.2020

у % до 01.10.2019

Поголів'я птиці

238 438,5

97,6

95,5

Поголів'я свиней на 1 жовтня 2020 року, тис. голів:

01.10.2020

в % до 01.09.2020

в % до 01.10.2019

Поголів'я свиней

6 176,5

100,2

98,9

***

Виробництво молока у вересні за даними Держстату, тис. тонн:

вересень 2020

у % до серпня 2020

у % до вересня 2019

Всього

817,6

89,2

94,5

Виробництво м'яса в живій вазі у вересні, за даними Держстату, тис. тонн:

вересень 2020

в % до серпня 2020

в % до вересня 2019

Всього

275,6

109,8

98,8

Виробництво яєць у вересні, за даними Держстату, млн штук:

вересень 2020

у % до серпня 2020

у % до вересня 2019

Всього

1 299,2

89,5

94,7

Коментар. Як видно з таблиць є зниження виробництва продукції тваринництва у вересні.

Додаткові макроекономічні та фінансові новини

  • У вересні порівняно з серпнем середні ціни на житло на вторинному ринку нерухомості Києва зросли на 5%, або на 1 944 гривні, до 40 819 гривень/кв. м, повідомлення інформаційно-аналітичного порталу "Столична нерухомість".

Порівняно з вереснем 2019 року середня ціна на житло в Києві в гривнях підвищилася на 18,5%, з початку поточного року - на 15%.

При цьому з початку року ціни в доларах знизилася на 0,2%.

  • У вересні порівняно із серпнем середні ціни на житло на первинному ринку нерухомості Києва зросли на 0,8%, або на 236 гривень до 30 170 гривень/кв. м.

Порівняно із вереснем 2019 року вартість квартир на первинному ринку зросла на 11,5%, від початку поточного року - на 8%.

Коментар. Це новина з точки зору впливу коронавірусу на стан купівельної спроможності в цьому сегменті населення, на собівартість будівельних робіт та матеріалів також. Ціни на рухомість в усьому світі є певним індикативом.

Середні за місяць курси гривні до долара США: 27,98 – вересень 2020, 24,12 –січень 2020, 27,28 – вересень 2019. Зміна курсу: 2,6% за рік та 16,0% - з початку року.

Тож за рік ціни в доларах США суттєво зросли (+15,6% вторинний ринок, +8,7% первинний ринок). З початку року ціни знизились відповідно на 0,2% та 6,9%.

В цілому непогано з точки зору забудовників і в цілому позитивно характеризує фінансову стійкість та фінансовий стан потенційних покупців.

ПОВЕРТАЮЧИСЬ ДО МІСЦЕВОГО РИНКУ АКЦІЙ

Після суттєвого росту індексу Української біржі минулої п’ятниці та суттєвого зниження учора хочеться сказати, що від індикатору можна очікувати чого завгодно. Звичайно це жарт. Вчора фондові індекси США також сильно знизились і без особливих причин. А до їх складу входить багато акцій: 503, 30, 100 та 2000.

Однак, суть та ж – зараз не бачиться простим «вгадати» зміну індексу УБ на сьогодні, хоча здається це мають скоріше бути невеликі зміни – з трохи більшою імовірністю уверх.

***

В понеділок у ПФТС продано держоблігацій зовнішньої позики на 4,8 млн гривень


Код

Найкраща ціна купівлі

покупки

Найкраща ціна

продажу

Ціна

останньої угоди

Обсяг за день, гривень

Обсяг за день, штук

XS2952

4 833 056,00

178




сайт "КІНТО"

тел. (044) 246-73-50




Настроение рынка на 20 октября 2020
Падение
0 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринку
КІНТО


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Тропініна, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду