Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Понеділок, 06.05.2024 17:13
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Новини емітентів

◄ До списку новин
Код эмитента:UKRP
Краткое наименование:Ukrproduct Group Ltd
Полное наименование:Ukrproduct Group Ltd
Вторник, 10 февраля 2015

ДОПУСК ДО ТОРГІВ НА УКРАЇНСЬКІЙ БІРЖІ

Київ, Україна – 2 лютого 2015 року – Ukrproduct Group Limited (“Укрпродукт” або “Група”) (AIM: UKR), один із провідних виробників та дистриб’юторів брендованої молочної продукції та напоїв (квасу) в Україні, сьогодні оголосила, що акції Компанії були допущені до торгів на Українській Біржі з набуттям чинності негайно. Випуск нових звичайних акцій не відбувався, і відповідно загальна кількість акцій у випуску не змінилася.

Як було оголошено раніше звичайні акції Компанії вартістю 10 пенсів кожна були схвалені для допуску на Українську Біржу відповідно до рішення Національної Комісії із Цінних Паперів та Фондового Ринку України від 14 січня 2014 року. Проте з ряду причин, на які Компанія не могла вплинути и які були пов’язані із необхідністю врегулювання формальностей регуляторами ринку, початок торгів став можливим починаючи з лютого 2015 року.

Ukrproduct Group Ltd – перша Українська компанія, акції якої торгуються на іноземній біржі, що була допущена до торгів на Українській Біржі.

Сергій Євланчик, CEO компанії Ukrproduct Group прокоментував: “Ми раді, що здійснили кросс-лістинг акцій нашої Компанії на Українській Біржі на ряду із Альтернативним Інвестиційним Майданчиком Лондонської Фондової Біржі. Ми очікуємо, що лістинг на Українській Біржі відкриє кращий доступ для місцевих інвесторів та сприятиме покращенню ліквідності наших акцій.”

Більш детальна інформація на сайті: www.ukrproduct.com

Источник:
◄ До списку новин


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Тропініна, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду