Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
П'ятниця, 03.05.2024 18:46
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Понедельник, 25 мая 2015

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Падение
Индекс UX по итогам дня: 1021,17-0,54%

Індекс УБ в п’ятницю підріс на 0,2%. Індекс, сповільнивши темп зниження в останні дні, підходить до своїх двох ліній опору. Перша позначена висхідною лінію, що з’єднує локальні мінімуми індексу досягнуті в середині грудня, кінці січні та в кінці березня і третій декаді травня. Значення коло якого індекс УБ мав би розвернутись вверх знаходиться близько поточних значень індикатору – можливо, на пару пунктів нижче. Інша, пласка лінія, з’єднує два останні локальні мінімуми закриття індексу у 1008 пунктів 27 березня та 1007 21 квітня цього року. Поточне значення підтримки коло якого індекс може розвернутись наверх складає, відповідно, 1007 пунктів і знаходиться на 1,9% нижче значення, яке показав індикатор на закритті в п’ятницю. Тож трейдерам слід очікувати сьогодні чи, скоріше, через пару торгових сесій зміни тренду індексу на висхідний.

Основні фондові індекси США та Європи за виключенням британського FTSE 100 останнього дня минулого тижня незначно знизились. Вузькі індекси голубих фішок Європи та США  Stoxx 50, та DJIA втратили в цей день 0,26% та 0,29% відповідно; широкі - STOXX Europe 600 та S&P 500 – символічні 0,03% та 0,22%. Композитний доларовий фондовий індекс країн, які розвиваються, MSCI Emerging Market Index, навпаки, в п’ятницю підріс на 0,5%.

Сьогодні зранку ф’ючерси на американські індекси незначно підростають, європейські – переважно незначно знижуються. Індекс MSCI EM, схоже, не виправдавши сподівань на подальший ріст втрачає 0,4%.

Сьогодні зранку азійські фондові індекси: японський Nikkei 225 та китайський Shanghai Composite оновили багаторічні максимуми.

Увага європейських учасників фінансових ринків зараз прикута до Греції. В суботу Прем'єр-міністр Алексіс Ціпрас закликав кредиторів країни до компромісу і сказав, що Греція не може більше витримати ніяких заходів жорсткої економії, а міністр  фінансів країни Яніс Варуфакіс повідомив, що уряд Греції виконав вимоги країн зони євро і МВФ на три чверті, таким чином кредитори мають покрити решту. Греція не зможе призвести черговий платіж за кредитом МВФ, намічений на 5 червня, оскільки не має грошей, заявив у минулу неділю міністр внутрішніх справ країни Нікос Вуціс в ефірі місцевого телеканалу. Міністр, щоправда, не має впливу на економічні рішення уряду країни.

Сьогодні на фоні сповільнення темпів зниження індексу УБ та його слабкого росту в ході попередньої торгової сесії, виходячи з технік чинників, варто, скоріше, очікувати незначного зниження індикатору УБ за результатами торгів. В наступні дні слід, імовірно, як уже згадувалось вище, очікувати розвороту тренду руху локального ринку акцій вгору.

·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 390-57-60

Настроение рынка на 25 мая 2015
Падение
1 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналитический обзор рынка
Eavex Capital
Утренний комментарий по фондовому рынку 25/05
Вячеслав Орлюк, руководитель направления по работе с VIP-клиентами Dragon Capital


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Тропініна, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду