Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Понеділок, 29.04.2024 08:38
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Вторник, 23 мая 2017

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 936,25+0,58%

Вчора індекс Української біржі додав 0,1%. Це була четверта сесія підряд, коли за результатами торгів індикатор змінювався менш, ніж на 0,15% (якщо перераховувати в зворотному порядку: +0,09%, - 0,08%, +0,13%, - 0,15%). По ходу ж торгів протягом торгової сесії його зміна практично не перевищувала 0,5% в абсолютному вираженні.

На тижневому графіку індексу УБ видно дуже невеликі коливання при русі в боковому каналі без результуючої суттєвої зміни уверх чи вниз. Важко пригадати ще колись таку динаміку на місцевому ринку акцій.

Вчора ціни трьох індексних паперів Української біржі підросли, двох - знизились. Ціна акцій «Донбасенерго» знизилась на 1,95%, абсолютні зміни ціни чотирьох інших індексних акцій були невеликі і не перевищили 0,75% в абсолютному вираженні.

Обсяги торгів індексними акціями Української біржі вчора підросли і приблизно на третину перевищили середньоденні обсяги за останні півроку, рік та півтора.

Сьогодні має бути опублікована звітність Миронівського хлібопродукту за перший квартал 2017 року.

Вчора на світових фондових ринках була різнонаправлена, але, переважно, позитивна динаміка. Цього понеділка композитний доларовий фондовий індекс ринків країн, які розвиваються, MSCI EM, відновлюючись після несильного зниження кількох днів, додав ще 0,8%. Широкий загальноєвропейський фондовий індекс STOXX 600 знизився на 0,1%, а широкий фондовий індекс США S&P 500, підріс на 0,5%, наблизившись до свого історичного до якого йому не вистачає ще 8 пунктів або 0,35%.

Трохи раніше сьогодні зранку ф’ючерси на американські та європейські фондові індекси несильно знижувались. Згідно з IG, яка дає котирування індексів до початку біржових торгів, відразу після відкриття європейських фондових бірж європейські фондові індекси мали несильно втратити. Проте після початку торгів індекси розвернулись і несильно підростають. Індекс MSCI EM знижується на 0,3%.

Суттєвих для фондових ринків новин немає. Близько опівночі за київським часом коло закритого стадіону Манчестер Арена  у великому місті Манчестер на півночі Англії після концерту американської співачки, автора пісень, актриси та моделі Аріани Гранде вчора пролунав вибух. 22 людини загинуло, 59 отримали поранення. Це трагічна новина, але однак, вона, навряд чи сильно сьогодні вплине на фондові ринки.

На цьому в цілому нейтральному фоні без значних для ринку новин сьогодні можна очікувати продовження руху цін місцевих акцій в боковому каналі з невеликим зниженням, останнє - виходячи з ритму торгів на місцевому ринку акцій. Однак, необхідно пам’ятати, що фондові ринки не люблять спокійної торгівлі, на якій їх професійні учасники мало заробляють, а також тривалий час тримати ритм торгів постійним з тих же міркувань. Тому сьогодні, або в найближчі дні можлива або зміна ритму торгів на Українській біржі або ж певний рух уверх чи вниз, який, до речі, так само, може змінитись протилежним рухом через кілька днів щоб результат лишився без змін. Хоча, останнє також нечасто буває на місцевому ринку акцій, який, як правило рухається в одному напрямку більш тривалі проміжки часу.


·  сайт "КІНТО"

·  тел. (044) 246-73-50

Настроение рынка на 23 мая 2017
Падение
0 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Утренний комментарий
Svit Invest


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Тропініна, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду