Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Субота, 04.05.2024 08:11
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Пятница, 21 июля 2023

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1607,59+0,44%

Україна отримає $1,5 млрд позики від Світового банку (СБ) під гарантії уряду Японії, повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Відповідну угоду підписали Світовий банк і Мінфін.

Національний банк України ухвалив рішення про виведення з ринку АТ "Сенс Банк" (раніше - Альфа-Банк) і звернувся до уряду з пропозицією про його націоналізацію, повідомив голова НБУ Андрій Пишний.

На підставі рішення НБУ з п’ятниці, 21 липня 2023 року, в банку буде введена тимчасова адміністрація Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) обіцяє мінімальні обмеження для клієнтів Сенс Банку в період його націоналізації до ранку понеділка, 24 липня: у цей період не видаватимуть кредитів, а юрособи не зможуть скористатися послугами банку до другої половини дня 21 липня, повідомила директор ФГВФО Світлана Рекрут.

Пропозиція Європейської комісії щодо використання заморожених державних російських активів у ЄС на користь України не буде опублікована до вересня. Про це заявив представник Єврокомісії, пише Reuters.

«Дискусії між країнами-членами відбуваються добре. Останнє засідання робочої групи Ради з цього питання відбулося 12 липня, а наступне відбудеться у вересні», - сказав представник ЄС журналістам.

Він додав, що інтенсивна робота ведеться в контексті G7, і ми прагнемо мати заяву G7 до літніх канікул. "А юридичну пропозицію ми хочемо мати після літніх канікул", - наголосив він.

Загальна сума прямих задокументованих збитків, завданих інфраструктурі України повномасштабним вторгненням росії, сягає $150 мільярдів. Про це заявила заступниця Голови Верховної Ради Олена Кондратюк, передає «Укрінформ».

Такі дані підготували спеціалісти Київської школи економіки.

План відновлення і розвитку України на найближчі чотири роки, підтриманий фінансуванням Євросоюзу на EUR50 млрд, планують розробити в тісному партнерстві з бізнесом до кінця жовтня цього року, повідомила перша віцепрем'єрка - міністерка економіки Юлія Свириденко на зустрічі з Європейською бізнес асоціацією (ЄБА) в Києві в середу.

Ірландська Ryanair, найбільша європейська бюджетна авіакомпанія, оголосила про зобов'язання відновити польоти до/з України за низькими тарифами протягом 8 тижнів після відкриття повітряного простору України і плани розмістити в Києві, Львові та Одесі до 30 нових Boeing 737 MAX вартістю понад $3 млрд.

Український стартап сервіс для вивчення іноземних мов Preply залучив додаткових $70 млн інвестицій у раунді серії С, загальна сума зросла до $120 млн. Про це повідомляє пресслужба стартапу.


сайт  "КІНТО"

тел. (044) 246-73-50




Настроение рынка на 21 июля 2023
Падение
0 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринку
КІНТО


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Тропініна, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду