Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
Українська біржа - центр ліквідності акцій та похідних інструментів в Україні
Реєстрація Увійти
Неділя, 28.04.2024 22:21
English English
Новини в форматі RSS Українська біржа в facebook Українська біржа в twitter
Приватним інвесторам
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання

Аналітика та новини фондового ринка

Вторник, 28 ноября 2023

Аналітичний огляд ринку

КІНТО
Прогнозируемое настроение рынка: Нейтрально
Индекс UX по итогам дня: 1738,41+0,67%

Національний банк України встановив на 28 листопада 2023 року офіційний курс гривні на рівні 36,2173 грн/$. Порівняно з попереднім банківським днем НБУ знизив курс гривні на 16 копійок.

Про це йдеться у повідомленні НБУ.

НБУ на 28 листопада встановив офіційний курс євро на рівні 39,65.

До закриття міжбанку курс долара виріс на 12 копійок у купівлі та продажу. Євро подорожчав на 23 копійки у купівлі та продажу.

***

Індекс споживчих настроїв (ІСН) українців у жовтні знизився на 2,8 пункту - до 79,9 пункту (за шкалою від нуля до 200), востаннє такий низький показник фіксували в серпні 2022 року - 75,3 п., після чого у вересні він підскочив одразу до 86 п., свідчить дослідження агентства Info Sapiens.

Спостерігається також зменшення індексу економічних очікувань і відбулося збільшення індексу девальваційних очікувань, - зазначили аналітики Info Sapiens.

Рис.1

***

Господарчий суд Києва 27 листопада закрив справу щодо повернення Приватбанку колишнім власникам. Законність націоналізації банку було визнано законною. Про це повідомляє пресслужба НБУ.

***

ПрАТ "Укргідроенерго" працює над залученням загалом орієнтовно EUR330 млн від Європейського банку реконструкції та розвитку, Європейського інвестиційного банку та Світового банку під проєкти відновлення та розвитку, повідомив генеральний директор Ігор Сирота.

***

ПрАТ "Укргідроенерго" відновило понад 1 тис. МВт потужності з 1,5 тис. МВт, пошкоджених обстрілами російських агресорів, повідомив генеральний директор компанії Ігор Сирота.

Сирота зазначив, що відсутність цих поки що не відновлених потужностей не вплине на загальний баланс регулювання та аварійного резерву, який потрібен для енергосистеми.

***

Уряд Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW виділив НЕК "Укренерго" EUR24 млн кредиту і EUR0,5 млн гранту для посилення стійкості української енергосистеми, повідомив голова правління НЕК Володимир Кудрицький.

***

Німеччина виділила понад 625 млн євро для підтримки енергосистеми України, ще більше допомоги — у процесі підготовки, заявив посол Німеччини Мартін Єгер.

“Окрім конче необхідної допомоги з ремонту, ми збільшуємо нашу підтримку розвитку децентралізованої енергетики”, — написав посол у Х (Twitter).

***

Компанія "ДТЕК Енерго" завершила плановий ремонт чергового 21-го енергоблоку ТЕС, ремонт якого було заплановано у 2023 році.

"ДТЕК" відремонтував 21 із 27 запланованих до ремонту в 2023 року енергоблоків ТЕС.

***

Група Нафтогаз отримала додатково ще майже мільйон клієнтів: в управління державної компанії віддали ще три облгази Дмитра Фірташа: «Рівнегаз», «Запоріжгаз» та «Чернівцігаз». Про це повідомляється на сайті "Нафтогазу".



сайт  "КІНТО"

тел. (044) 246-73-50

Настроение рынка на 28 ноября 2023
Падение
0 0
Рост
Комментарии и премаркет этого дня:
Аналітичний огляд ринку
КІНТО


Copyright © Українська біржа, 2008-2024. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів АТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: Україна, 04107, м.Київ, вул. Тропініна, буд. 7-г
Форуми |  Новини в RSS |  Схема проїзду